同济大学化学科学与工程学院

路博润2015校园招聘——产品专员

作者:时间:2015-03-23点击数:

路博润2015校园招聘——产品专员

一、 公司简介

路博润公司是一家全球领先的特种化学品公司,向全球交通运输、工业和消费品行业的客户提供辅助产品以提高其产品的品质,并提供技术服务。这些技术应用于引擎油润滑油添加剂,交通运输用流体和工业润滑剂,以及汽油和柴油的油料添加剂。此外,路博润还生产个人护理用品和药品的配料及添加剂;特殊材料(包括聚合物和塑料技术);特种涂层用的特种树脂和添加剂。路博润公司通过在添加剂、配料和化合物方面行业领先的技术成功帮助我们的客户提高了其产品的质量、性能和价值,同时最大程度地减少了它们对环境的影响。

路博润公司成立于1928年,总部设在美国俄亥俄州克里夫兰市,在全球27个国家拥有生产基地,销售和技术中心遍布全球,员工总数达到7000人。

二、 职位介绍

To support product managers to manage and drive Lubrizol’s engine oil business in China in line with our global engine oil strategy.

1、 Work with regional business manager, product managers, technical team, sales & EMG team to promote EO products to customers & OEMs in China

2、 Support sales & EMG team on customer activities to build position for Lubrizol EO technologies;

3、 Support sales & EMG team to implement customer & OEM plan;

4、 Work with marketing team to understand the market and influence the industry or customers;

5、 Support product managers to develop and implement EO product positioning strategy;

6、 Understand/communicate product and performance requirements from specific customers, as well as the whole market, and work with product manager, project & technology managers to develop solutions to effectively meet the demands.

7、 Provide training and presentation to sales, strategic customers and OEMs;

8、 Identify major market trends, collect competitive intelligence and feed these into our product development, technology and business plans.

三、 任职资格

1、 本科及以上学历

2、 化工相关专业

3、 英语听说读写能力强